Tilaus- ja sopimusehdot

Tällä sivulla ovat ehdot joilla toimitamme sinulle tuotteita jotka ovat esillä verkkokaupassamme ”Viihdepianisti Mikko Tuominen” verkko-osoitteessa www.viihdepianisti.fi. Pyydämme, että luet nämä toimitusehdot huolellisesti ennen kuin tilaat tuotteita kaupasta. Tilaamalla tuotteita hyväksyt nämä ehdot. Suosittelemme, että tulostat näistä ehdoista itsellesi kopion. Mikäli hyväksyt nämä ehdot, klikkaa  “Hyväksyn ehdot” -painiketta. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, et voi saattaa loppuun tilaustasi.

 1. Tietoja meistä

www.viihdepianisti.fi on internetsivusto, jota hallinnoi Viihdepianisti MT Oy. Y-tunnuksemme on 2923369-2 ja postiosoitteemme c/o Tuominen, Kurkelankatu 8 A 27, 21100 NAANTALI. Myytävien tuotteiden varasto sijaitsee samassa osoitteessa. Noudatamme toiminnassamme Keskuskauppakamarin vahvistamaa hyvää kauppatapaa.

 1. Palvelun saatavuus

Verkkokauppamme toimitustapa on tarkoitettu Suomessa asuville asiakkaille. Halutessasi toimituksen Suomen ulkopuolelle pyydämme olemaan yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse; kts. ”Yhteystiedot”-välilehti.

 1. Asiakkaan kelpoisuus

Tilaamalla tuotteita kaupasta vahvistat, että olet täysi-ikäinen tai sinulla on vanhempiesi lupa tehdä tilaus.

 1. Sopimuksen syntyminen
 • Kauppasopimus syntyy, kun vahvistat tilauksesi kaupassa, klikkaat hyväksyväsi sopimusehtomme ja suoritat maksun maksupalvelumme (Klarna) hyväksymällä maksutavalla.
 • Pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksen, jos tuotteen hinta kaupassa on virheellinen tai tuotetta ei poikkeuksellisesti ole saatavilla.
 • Mikäli joudumme peruuttamaan tilauksen, palautamme viipymättä kauppahinnan.
 1. Kuluttajan palautusoikeus
 • Kuluttaja-asiakkaillamme on kuluttajansuojalain mukainen oikeus perua kauppa 14 päivän sisällä tuotteen saamisesta. Voit sinä aikana palauttaa tuotteen lähettämällä sen meille takaisin. Tätä ennen sinun tulee kuitenkin ottaa meihin yhteyttä saadaksesi vahvistuksen palautusoikeudesta ja palautusohjeet. Toivomme myös, että kerrot palautukselle syyn. Palautamme tuotteen hinnan kokonaisuudessaan poislukien toimituskulut, jotka jäävät asiakkaan maksettavaksi.
 • Palautettavan tuotteen on ilman poikkeuksia oltava ehdottomasti alkuperäisessä kunnossa kaikkine tarvikkeineen ja pakkauksineen, jotta voimme myydä tuotteen uudelleen täydellä hinnalla. Mikäli palautetussa lähetyksessä ei kuitenkaan ole kaikkea sinne kuuluvaa tai tuote on huonokuntoinena asiakkaan aiheuttamasta syystä, pidätämme osan (25-50%) tuotteen myyntihinnasta vahingonkorvauksena.
 1. Tuotteiden toimitusaika

Varastossa olevat tuotteet pyritään lähettämään 2-5 arkipäivän aikana. Mikäli toimituksessa on viivästystä pyrimme saman ajan kuluessa ilmoittamaan arvioidun lähettämispäivän.

 1. Tuotteiden hinta
 • Tuotteiden hinta on se mikä hinnaksi on kaupassa ilmoitettu, ellei hinnoittelussa ole tapahtunut virhe joka on myös asiakkaalle ilmeinen.
 • Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron sen suuruisena kun on kunkin tuotteen osalta ilmoitettu.
 • Tuotteiden hinnat eivät sisällä lähetyskuluja, ellei niin ole erikseen jonkin tuotteen kohdalla ilmoitettu.
 • Tuotteiden hintoja voidaan milloin vain muuttaa. Tuotteen hinnaksi tulee kuitenkin se mikä sillä oli ostohetkellä ellei hinnassa ole 7. (a) kohdassa mainittua virhettä.
 1. Vastuumme
 • Tuotteemme ovat hyvälaatuisia ja sopivat normaaliin käyttötarkoitukseensa.
 • Mikäli jokin tuotteista ei vastaisi 8. (a) kohdan vaatimuksia vastuumme rajoittuu tuotteen hintaan ellei voimassaoleva lainsäädäntö edellytä laajempaa vastuuta.
 • Missään tapauksessa emme vastaa välillisistä, taloudellisista tai ennalta arvaamattomista vahingoista.
 • Emme vastaa laiminlyönneistä tai viivästyksestä jotka johtuvat tapahtumista, viranomaiskielloista tai muista vastaavista olosuhteista jotka ovat määräys- tai vaikutusvaltamme ulkopuolella tai mitä muuten yleisesti pidetään ylivoimaisena esteenä.
 1. Ehtojen muuttaminen

Pidätämme oikeuden muuttaa näitä ehtoja kun katsomme sen tarpeelliseksi. Kuhunkin yksittäiseen kauppaan sovelletaan kaupantekohetkenä voimassaolleita ehtoja.

 1. Riitaisuudet
 • Pyrimme ensisijaisesti sovittelemaan kaikki kauppaan ja sen käyttöön liittyvät riitaisuudet.
 • Jos erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan.
 • Sitoudumme toimimaan kuluttajariitalautakunnan päätöksen edellyttämällä tavalla.