Toimintani ydin on tuoda korkeatasoista viihdemusiikkia sinne, missä sitä halutaan kuulla.

Todella monipuolinen ohjelmistoni sisältää tuhansia kappaleita. Mukana on kevyttä klassista, ragtimea, tunnettuja evergreenejä sekä modernin viihdemusiikin helmiä. Otan mielelläni vastaan kappaletoivomuksia – uuden oppiminen on minulle mielekästä ja näin myös ohjelmistoni palvelee asiakkaitani entistä paremmin.

Suosituimpia toivekappaleita vuodesta toiseen ovat esimerkiksi suomalaisista kappaleista Myrskyluodon Maija, Romanssi, Valse Lente, Finlandia, Täällä Pohjantähden alla sekä Akselin ja Elinan häävalssi. Kansainvälisestikin tunnettuja yleisönsuosikkeja ovat mm. Smoke Gets In Your Eyes, Misty, As Time Goes By, Moonriver, Love Is A Many Splendored Thing, Love Story, Memory, Lady Is A Tramp ja My Way.

Usein juhlapaikalla ei ole pianoa. Se ei ole ongelma. Tuon tarvittaessa kaiken tekniikan mukanani. Tähän kuuluu esim. erinomainen sähköpiano ja laadukas äänentoistolaitteisto, jolla myös puheet ja muut ohjelmat saadaan kuulumaan.

Esiinnyn yksin tai isommalla kokoonpanolla. Jos haluat tyylikästä viihdemusiikkia, se onnistuu. Jos haluat perinteiset lavatanssit tai bilemusiikkia, se onnistuu.

Hyvin usein juhlaan halutaan ensin viihdemusiikkia ja illan edetessä musiikkia, joka saa jalat vipattamaan ja lantiot keinumaan. Tämäkin kokonaisuus onnistuu meiltä oikein hyvin. Me olemme tässä hommassa ammattilaisia. Voit luottaa meihin.

Kokoonpanovaihtoehdot:

Viihdepianisti Mikko Tuominen

Duo Tuominen & Jokinen
Mikko Tuominen (piano) ja Samuli Jokinen (harmonikka) esittävät viihdemusiikkia

Duo Lepänrinne & Tuominen
Olli Lepänrinne (laulu ja kitara) ja Mikko Tuominen (piano) esittävät viihdemusiikkia ja jalan alle meneviä pop/rock-klassikoita

Grand Hotel Orchestra
ammattimuusikoista koostuva viihdemusiikkiorkesteri, mukana tarvittaessa jousi- ja/tai puhallinsektiot