Ura pähkinänkuoressa:

– Pianistina korkeatasoisissa TV-produktioissa (mm. Euroviisut ja Tangomarkkinat)
– Hotel Kämpin vakituisena pianistina kolmen vuoden ajan.
– Suomen tunnetuimpien artistien pianistina (mm. Tomi Metsäketo, Saara Aalto, Jari Sillanpää, Krista Siegfrids) konserteissa ja kiertueilla
– Kultalevy yli 20000 kappaleen myynnistä ”Mikko Mäkeläinen & Myrskylyhty: Piru irti”, AXR Music Oy – Suomen Mediamusiikki Oy v. 2010
– Viihdepianistiura alkoi 15-vuotiaana Naantalin Kylpylän (*****) pianistina.
– Esiintymisiä Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Saksassa, Ranskassa, Espanjassa, Virossa, Venäjällä ja Itävallassa.
– Oma orkesteri ”Grand Hotel Orchestra”, jonka kanssa tehty konsertteja mm. Helsingin Juhlaviikoilla.
– Tehtyjä keikkoja lähes 3000 kpl.
– Monipuolinen ohjelmisto.

Referenssejä:

”Mikko Tuominen on toiminut vakituisena pianistinamme useiden vuosien ajan ja käytämme häntä edelleen tilaisuuksissamme. Hän edustaa sitä tasoa, jota Suomen parhaaksi profiloituva hotelli haluaa tarjota asiakkailleen kaikissa palveluissaan. Mikko Tuominen on erinomainen viihdepianisti ja luotettava yhteistyökumppani.”
– Timo-Pekka Karejärvi, ravintolapäällikkö, Hotel Kämp

”Viihdepianisti Mikko Tuominen on toiminut yhteistyökumppaninamme useassa edustustilaisuudessamme. Yhteistyömme on juuri sitä, mitä toivommekin.”
– Virva Torvinen, markkinointipäällikkö, VR-Yhtymä Oy

”Järjestin asiakastilaisuuden, mutta tilassa ei ollut pianoa. Mikko toi paikalle soittimen ja kaiken tarvittavan tekniikan ja hoiti asiat sovitusti kuntoon sillä aikaa kun koko muu henkilökuntamme oli sidottuna toisaalle. Toteutus toimi hienosti ja Mikko täytti myös vieraidemme kappaletoiveita, niin suomalaisia kuin ulkomaisia lauluja. Mikon kanssa oli helppoa ja tehokasta sopia asioista, hän tiesi alusta saakka mitä oli tekemässä. A-luokan suoritus.”
– Hans Vermilä, Sales Associate, ABB

”Viihdepianisti Mikko Tuominen onnistui muuttamaan rautakaupan aulan tyylikkääksi pianobaariksi käyttäen soittotaitonsa lisäksi mukanaan tuomaansa ääni- ja valotekniikkaa. En oikein itsekään tiedä, miten se oikein tapahtui, mutta olen kertakaikkisen tyytyväinen. Mikko on rautainen ammattilainen.”
– Ari Etelätalo, kauppias, Rauman K-Rauta

”Mikko on pitkäaikainen yhteistyökumppanimme yli kymmenen vuoden takaa. Hänen kanssaan sekä kotimaiset sekä ulkomaiset asiakkaamme ovat osaavissa käsissä. Mikon kanssa asiat sujuvat kaikin puolin juuri niin kuin pitääkin.”
– Saija Etokari, viihdepäällikkö, Naantalin Kylpylä

”Mikko on meidän luottopelaaja.”
– Antti Ketonen, laulaja, Neljänsuora-orkesteri