Tässä vastauksia muutamiin yleisimpiin kysymyksiin, joita viihdepianistilta usein kysytään. Jos et löydä vastausta mieltäsi askarruttavaan kysymykseen, ota rohkeasti yhteyttä.

Millainen on viihdepianistin ohjelmisto?
Monipuolinen ohjelmistoni sisältää mm. kevyttä klassista, ragtimea, tunnettuja evergreenejä sekä modernin viihdemusiikin helmiä – arviolta yli 5000 kappaletta. Voit kuunnella esimerkkejä Musiikkinäytteet-sivulla. Otan mielelläni vastaan myös asiakkaiden toivomuksia – näin kehitän myös omaa osaamistani ja ohjelmistoani.

Mihin viihdepianistin voi tilata esiintymään?
Juuri sinne minne halutaan. On vaikeaa keksiä juhlatilaisuutta, jonka arvokkuutta ja tunnelmaa korkeatasoinen pianomusiikki musiikki ei kohottaisi. Ravintoloiden, yökerhojen ja pianobaarien lisäksi olen tähän mennessä soittanut mm. yritysjuhlissa, häissä, merkkipäivillä, VIP-tilaisuuksissa, pikkujouluissa, perhejuhlissa, pienimuotoisilla charter-risteilyillä ja sekä yksityisillä että julkisilla gaala-illallisilla.

Entä jos haluatte muutakin ohjelmaa?
Tarvittaessa esiinnyn myös isommalla kokoonpanolla: halutessanne voimme järjestää vaikka lavatanssit. Vuosien saatossa olen esiintynyt Suomen huippuartistien, mm. Tomi Metsäkedon ja Jari Sillanpään, kanssa. Halutessanne suositusta muuksi ohjelmanumeroksi, vaikkapa taikurin tai koomikon, minulla saattaa olla muutama rakentava ehdotus. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Entä jos esiintymispaikalla ei ole pianoa tai äänentoistoa?
Se ei todella ole esiintymisen este. Minulla on erinomainen sähköpiano ja laadukkaat äänentoistovälineet, joilla musiikki ja tietysti myös juonnot, puheet ja muut ohjelmanumerot saadaan kuulumaan. Tarvitsen vain tilaa n. 4 m² (2 m x 2 m) ja sähkön (230V/10A). Tarvittaessa voin myös kaunistaa esiintymislavaa taustakankailla ja valaistuksella.

Äänentoisto on asia, jota juhlien järjestäjä tulee harvoin ajatelleeksi. Jo niinkin pienissä kuin 30–40 hengen tilaisuuksissa kuulijakunta ja juhlatila ovat yleensä niin suuria, että äänentoistolaitteisto on paikallaan. CD-levyt ja mp3-soitin saadaan kuulumaan ja langattomat mikrofonit järjestyvät, kunhan vain muistatte asiasta mainita riittävästi etukäteen.

Viihdepianisti on kovan linjan ammattilainen
Asiakas on aina tärkein, ja huomioin tilaisuuden luonteen aina kaikilta osin mahdollisimman hyvin. Varmistan pianon tai flyygelin kunnon ja vireen etukäteen. Esiinnyn yleensä ilman nuotteja – näin nuotteja etsiessä ei synny hiljaisia hetkiä. Lisäksi kunnioitan tilaisuuden luonnetta pukeutumisellani: vaatekaapista löytyy useiden pukujen lisäksi musta ja valkoinen smokki.

Pianonsoiton yksityisopetusta
Annan pianonsoiton yksityistunteja. Pianonsoiton lisäksi opetan mm. vapaata säestystä ja musiikkiteorian perusteita sekä autan aloittelevia ja kehittyneitäkin orkestereita monipuolisesti erilaisissa esiintymiseen liittyvissä asioissa, kuten AV-tekniikan käytössä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!