Viihdepianistin uran tärkeitä virstanpylväitä:

2019 Esikoislevy ”Evening at Grand Hotel” ilmestyy!
2019 Jari Sillanpään konserttikiertueen pianistina
2019 Konsertteja Tomi Metsäkedon kanssa Suomessa, Espanjassa ja Saksassa
2005, 2006 ja 2018 MTV3 / Alfa TV, Tangomarkkinat, sinfoniaorkesterin pianistina
2003-2018 Erilaisia TV-esiintymisiä, mm. Kesäillan Valssi, Puoli Seitsemän, Napakymppi, Tangomarkkinat, Saanko luvan, Euroviisut, Huomenta Suomi
2011– Viihde- ja joulukonsertteja Antti Ketosen kanssa
2017 Helsingin Juhlaviikot, ”Thank You For The Music” -konsertin kapellimestarina ja pianistina, solisteina Krista Siegfrids ja Tomi Metsäketo
2013 Viking Line, M/S Viking Grace, 20 risteilyä harmonikkataiteilija Samuli Jokisen kanssa (Duo Tuominen & Jokinen)
2012 ja 2013 Tomi Metsäkedon ja Saara Aallon joulukonserttikiertueen ”Kuului laulu enkelten” pianistina
2010 Kultalevy yli 20000 kappaleen myynnistä ”Mikko Mäkeläinen & Myrskylyhty: Piru irti”
AXR Music Oy – Suomen Mediamusiikki Oy
2006 YLE, Euroviisut, pianistina
2004–2006 Hotel Kämp, vakituisena viihdepianistina
2004– Tomi Metsäkedon pianistina
1999–2009 Mikko Mäkeläisen Myrskylyhty-orkesterin vakituisena kosketinsoittajana
1997– Musiikin- ja pianonsoitonopettajana
1992– Viihdepianistina Naantalin Kylpylässä
1982–2001 Musiikkiopinnot Naantalin Musiikkikoulussa, Turun Konservatoriossa ja Sibelius-Akatemiassa

Lisäksi lukuisia muita levytys- ja TV-projekteja, konsertteja, tansseja ja muita erilaisia esiintymisiä kuten yritystilaisuuksia. Tehtyjä keikkoja yli 2000.

Referenssejä:

”Mikko Tuominen on toiminut vakituisena pianistinamme useiden vuosien ajan ja käytämme häntä edelleen tilaisuuksissamme. Hän edustaa sitä tasoa, jota Suomen parhaaksi profiloituva hotelli haluaa tarjota asiakkailleen kaikissa palveluissaan. Mikko Tuominen on erinomainen viihdepianisti ja luotettava yhteistyökumppani.”
– Timo-Pekka Karejärvi, ravintolapäällikkö, Hotel Kämp

”Viihdepianisti Mikko Tuominen on toiminut yhteistyökumppaninamme useassa edustustilaisuudessamme. Viihdyttävän elävän musiikin lisäksi hän on osannut huomioida äänentoistotarpeemme juhlapuheiden kuulumiselle. Musiikin lisäksi myös puheosuudet on saatu kuulumaan selkeästi akustisestikin haasteellisissa ympäristöissä ja tämä on tärkeä lisäarvo meille. Yhteistyömme on juuri sitä, mitä toivommekin.”
– Virva Torvinen, markkinointipäällikkö, VR-Yhtymä Oy

”Meillä oli toimitilojemme henkilöstöruokalassa Helsingin Pitäjänmäessä asiakastilaisuus, jossa oli suomalaisia, ruotsalaisia, tanskalaisia ja amerikkalaisia vieraita. Palatessamme auditoriosta ruokailemaan alkoi samalla sekunnilla kun avasin oven kuulua pianomusiikkia, vaikkei tilassa ole pianoa. Mikko oli sopimamme mukaisesti tuonut paikalle soittimen ja kaiken tarvittavan tekniikan ja hoiti asiat sovitusti kuntoon sillä aikaa kun koko muu henkilökuntamme oli sidottuna toisaalle. Toteutus toimi hienosti ja Mikko täytti myös vieraidemme kappaletoiveita. Mikon kanssa oli helppoa ja tehokasta sopia asioista, hän tiesi alusta saakka mitä oli tekemässä. A-luokan suoritus.”
– Hans Vermilä, Sales Associate, ABB

”Viihdepianisti Mikko Tuominen onnistui muuttamaan rautakaupan aulan tyylikkääksi pianobaariksi käyttäen soittotaitonsa lisäksi mukanaan tuomaansa ääni- ja valotekniikkaa. En oikein itsekään tiedä, miten se oikein tapahtui, mutta olen kertakaikkisen tyytyväinen. Mikko on rautainen ammattilainen.”
– Ari Etelätalo, kauppias, Rauman K-rauta

”Mikko on pitkäaikainen yhteistyökumppanimme yli kymmenen vuoden takaa. Hänen kanssaan sekä kotimaiset sekä ulkomaiset asiakkaamme ovat osaavissa käsissä. Mikon kanssa asiat sujuvat kaikin puolin juuri niin kuin pitääkin.”
– Saija Etokari, viihdepäällikkö, Naantalin Kylpylä

”Mikko on luottopelaajamme.”
– Antti Ketonen, laulusolisti, Neljänsuora-orkesteri